Robotic Accounting

Robotic accounting is onderdeel van Robotic Process Automatization (RPA). RPA automatiseert administratieve bedrijfsprocessen. Dat betekent dat menselijke handelingen worden vervangen door robots (lees; Software). Kortom, robotic accounting zorgt ervoor dat facturen zonder enige menselijke handelingen en dus ook zonder fouten, in het boekhoudsysteem terecht komen en worden verwerkt.

Het belangrijkste doel van robotic accounting is het uitvoeren en afronden van handelingen waarbij menselijke handelingen minimaal aan te pas komt.

Tijdwinst ten opzichte van het reguliere (handmatige) verwerking is bij 50 inkoop- verkoopfacturen gemiddeld 90 minuten. En..... dat met waarborging van kwaliteit. RPA houdt de kosten laag en zorgt ervoor dat er een facturabele- en eerlijke tarief tegen over staat. Win/Win situatie.

Merendeels van de accountancy verwerkt de administratie van hun zittende/huidige klanten volgens de RPA methode echter....de tariefstelling (uurtarief) blijft onveranderd voor de klant.

Klanten bij A.F.M.Servicebureau (boekhouderonline.eu) zijn gemiddeld 7 minuten per week bezig met hun administratie om dit geautomatiseerd aan te leveren voor verdere verwerking volgens RPA methode.

Benieuwd hoe wij uw administratie/boekhouding kunnen verwerken volgens Robotic Accounting? Neem dan contact met ons op! Via het contactformulier of bel 085 - 00 26 316.