zzpboekhouderonline.nl & A.F.M. Servicebureau

zzpboekhouderonline.nl is een onderdeel van A.F.M. Servicebureau.

Administratief Financieel Management Servicebureau is een laagdrempelige servicebureau voor de ondernemer waar de ondernemer centraal staat. Waarbij duidelijkheid, helderheid, open houding, afspraak is afspraak, en samenwerking (we doen het samen) de kenwoorden zijn! Wij zijn bereikbaar via telefoon, e-mail, sms, en WhatsApp,

Door de vergaande digitalisering en gebruik maken van de juiste (gebruiksvriendelijke) software per klant is het voor ons mogelijk om onze dienstverlening tegen een relatief lager tarief, ten opzichte van andere kantoren, aan te bieden. 

Je betaalt een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten. Maandabonnement is er al vanaf € 65,00 excl. btw. Uw abonnement is inclusief software, boekhouding, belastingaangiften, communicatie. 

Desgewenst regelen wij een soepele overstap van uw huidige intermediair naar ons servicebureau, door middel van onze kosteloze overstapservice, met de benodigde instructies. 

zzpboekhouderonline.nl  zorgboekhouderonline.nl  boekhouderonline.eu   zzpboekhouderhelmond.nl   zzpaccounting.nl   mkbaccountancy.eu  eboekhoudenonline.nl  en  e-boekhoudenonline.nl  zijn gelieerde namen van A.F.M. Servicebureau.